kawan-kawan saya yang manja ^_^

Sunday, January 15, 2012

Sijil Pelajaran Malaysia ^_^

korang baca tajuk ni je pun da tahu kan aku nak wat entry pasal apa...and aku rasa ramai kot yg da post pasal benda ni..cuma aku je yang terkebelakang sikit hehehe...lantak la ^^

haa..aku nak post pasal bnde ni:

BAGI SIAPA YG BELUM TAU
SPM results
Thursday, March 22, 2012
Time : 10:00am

haaa..betul ke??tak tahu laa..maybe betul la kot..sebab cikgu aku pernah ckp yang result kuar bulan mac..emm btul la kot ni...
aaaa...nak cakap cuak..blh tahan..tapi nak wat cam ne..doa je la banyak2
tu je la yang boleh kita buat skrg ^_^
haa..rasanya sampai sini jela..nak sampai kan info ni je..

selamat membaca!
salam :)

3 comments:

Liza said...

good luck :) liza pun tgh tggu result.hrp2 kte dptkptsn yg cemerlang.amin

ezzatul syafiq said...

owh yeke...okay..amin..sama2 kita doa ye :)

ezzatul syafiq said...

owh yeke...okay..amin..sama2 kita doa ye :)