kawan-kawan saya yang manja ^_^

Wednesday, January 11, 2012

penaakulan matematik O_O

haa..rasanya msti ada yg da thu kan..ni la salah satu tajuk kat buku teks matematik moden tingkatan 4..pehhh...tkrjut gak..tp ni okay lg kot..
pastu..bila tgk bio..hoho..istilah pelik2..bkn la pelik..sbb bahasa melayu kan...
so..cam..agak terkejut la..yelah..selama ni aku belajar bahasa omputih kan...hehe (berlagak betul -.-)

haa..adik aku mintak aku ajar dia math mod..uuu...nasib baik bab satu...so..blh ketepi kan tajuk bentuk piawai tu..owh..klw kita belajar dulu tajuk nya standard form..
so.bila ajar..aku knela ajar melayu -.-
tk dela susah sgt...tk thu la klw bab2 lain kan..hrp2 igt lg la hehe
okay tu je bye :)

8 comments:

Shaihatun Nur said...

kann? kann? macam pelik je.. kimia pun same.. HAHA
bagus tol ade abg cm capiq nie an.. untung adek nyer.. HOHO.

ezzatul syafiq said...

thu tkpe..terketawa time baca haha
jap2..untung apenye..tk pun :P

Shaihatun Nur said...

untung la.. ade yg leh ajar.. baek betul capiq ^_^

Fea Sakura said...

serious ea sume tuka bm da?
wahaa!

ezzatul syafiq said...

shai: ajar mana yg blh je hehe..awal2 ni okaylah kot
fea:yup..trkedu aku tgk haha

MHI said...

aku kne ajar adek aku darjah enam... masalah yang dihadapi: buku teks bahasa inggeris, kena ajar bahasa melayu...

dan untuk ajar jiran aku form 1.. masalah nya bila subjek sains( bukan science lagi).. macam2 perkataan kujumpa... watta.. baru bab satu dah pening... tabung uji tabung didih kaki retort pengapit... dan macam2 lagi...

ezzatul syafiq said...

haha..hazim..kita hadapi masalah yang sama...tkpe2..aku pun tgh jinak2 nak phm kan istilah bahasa melayu ni..
mula2..nk terangkan susah gak...sbb da bese bi kan..tp skrg ni da okay sikit kot hehe

insyirahismail said...

hahaha...nsib baek x amik bio, fizik dgn kimia..