kawan-kawan saya yang manja ^_^

Sunday, January 8, 2012

back off :')

em..i don't know why...nak ckp sedih..sedih jugak..nk mrh?tk blh..
yelah..btul la tu..maybe it is better klw aku back off je kan..bkn ape..dia pun aku dgr da org lain..hatinya da terisi :)
patutla..so..tkpela..wlpun aku sbnrnya still nak thu what is her answer..

tapi aku mengundurkan diri dulu...

owh...ye..aku buat cam ni bukan sebab putus asa atau mengalah atau ape2 jela yg korg nak pk..aku wat cm ni untuk kebaikan dia..

lgpn..daripada beban kan kepala dia pk kan soalan aku tu kan..so better aku undurkan diri dulu..
pape pun..thnx.. :)

bye

2 comments:

insyirahismail said...

siapakah perempuan itu?? hehe..

leEza said...

its oke lah syafiq, maybe she is not the best for u..Allah da tentukan..saba jek la ea.. when the time comes, kau jmpelah jodoh kau..=) chill