kawan-kawan saya yang manja ^_^

Tuesday, January 3, 2012

4 HB JANUARI 2012

ehem2..rasa-rasanya semua thu kan tarikh ape tu.. :P
haa...kepada yg tk thu..sini aku bgthu...klw korg nak thu..tu la tarikh bermulanya hari persekolahan..tapi ada beberapa negeri yg da mula sekolah semalam...tk igt negeri mana..rasanya negeri kat bahagian utara kot :)

so..yg bermula sekolah esok..selamat ye..aku tahu...bila aku post bnde ni..ramai la cakap..mentang2 da abes skola..blh la ckp mcm tu..puihhh xD
kannn..haha...tp biarlah...mulut dorg :)
lgpn..nnt korg akan buat bnde yg sama..sama ada sedar atau pun tidak...hehe..jgn marah..
okayla...tk nk bebel pasal tu lg... :)
haa..so..pape pun...good luck kepada yg baru nak masuk skola rendah or menengah tu...
guna la masa2 korg kat skola dgn baik..serius aku ckp...nnt da abes skola..korg msti nak masuk balik..tk tipu ^^
tapi tk thu la klw ada antara korg yg tk sefahaman dgn aku..

and aku nak wish awal2 la..bg sape2 yg nak amek pmr or spm or stpm tahun ni..buat betul2..
haa..tu jela aku blh ckp..kang bebel pnjg nnt lain jadinya...kla..salam..bye :)

2 comments:

Mohamad Nurhakimi Rashid said...

hahaa,tahu sgt2,budak2 naik sekolah kan?btw ko wtpe je sekarang?

ezzatul syafiq said...

haha..aah :P
emm...tk wat pape..otw nak amek lesen hehe..kau?