kawan-kawan saya yang manja ^_^

Wednesday, December 7, 2011

bercuti ^_^

haaa...hari ini 7 Disember 2011..aku nak g jalan2..hehe..saje je nak gthu :P
nak g cameron highland :D
last aku pergi pun tk igt bila..2005 or 2006 kot =.=
uuu...lama tak g bercuti ngn family sbnrnya...yelah...aku kan tahun ni sibuk ngn SPM n adik aku pula PMR..so masa pun tkde la kan...
masa sume digunakan untuk belajar...HAHAHA....poyo je :P
so lepas SPM ni...aku klw blh nak qada' masa jalan-jalan aku tu..hehe

aku kat sana 2 hari je...cukupla tu kan...
aku mula2 da plan nak g sana ank shopping2 pakaian sume .tapi mak aku kata.."kat sana nak shopping ape?shopping buah ngn sayur blhla..owh ngn teh sekali...nak?..kita g sana nak jln2 je..hirup udara segar kat sana" aku pun "ye ye..udara segar~ =.="
LOL..aku lupa..kat cameron tu apa je ada kan...buah ngn sayur je sana-sini..
then.aku tarik balik la impian aku tu T.T
so g sana jalan2 jela ek...okla..blhla daripada terperuk je kat rumah..online..main game..dan begitulah seterusnya...haha...tu jela rutin aku skrg.. :P
ada yg cadangkan aku suh cari keje...bkn tk nak..nnt jadual harian aku penuh..ecehh xD

oklahhh kawan2...doakan ktorg sume selamat pergi dan balik ye...insyaAllah :)
bye sume...

P/s:klw sesiapa nak kirim pape...gthu ek..(tapi tak thu blh dpt ke tak..hehe)
peace ^_^v

2 comments:

CekbOlat-bOlat said...

cameron ? alahhaiii..
makcik2 buley lah.. trus naik Genting lahhhh ! ^^ weeeeee..

ezzatul syafiq said...

ahah..kau outstation..so ikut jela..haha..genting nant2 blh..byk lg masa :)