kawan-kawan saya yang manja ^_^

Tuesday, December 13, 2011

kelas

hmm...kelas...simple je tajuk post aku kali ni..hehe
alaa..malas nak tulis panjang2...tjuk je pun kannn
so...post aku kalini mmg berkaitan ngn kelas...korg msti da pk mcm2 kan kelas ape la aku mksd ka..kelas memasak la..menjahit la...kelas ape lagi ada??haa..kelas muzik laa...kan..kan.(padahal tak pun...lol) :D
=.= okay...kelas yg aku mksdkan tu ialah kelas memandu...yeayyy...esok bermulalah kelas memandu aku atau ckp omputih nye driving class...
excited tuuu...tapi pada masa yg sama takut gak..yelahhh..first time kannn...
tapi tkpela...cuak tak cuak..takut tak takut..aku nak masuk jugakk..cepat aku masuk cepatlah aku dpt lesen..hehe... #berangan tgh memandu laju2..cilok sana cilok sini :D

huuu...pagi2 da kne bangun...siap2...katanya esok kelas start kul 8 sampai 4 lebih cam tu..
lama jugak ek..aku igtkan kejap je...tgh hari da balik..haha...
tapi tk kisahlaa..masuk jee...belajar jee... :)
haa...aku tahu mesti ramai yang da masuk driving class kannn...aku tahu...
yg da ada lesen pun ramai kan..tkpe2..jap lagi aku jadi cam korg2 yg da ada lesen jugak ye...hehe :D

haa..okaylahh...aku tk nk bebel panjang...papehal pun..korg doakan aku berjaya je nnt :)
papai...selamat membaca..salam ^_^

3 comments:

CekbOlat-bOlat said...

wahh.. same la kiter.. sehati sejiwa kankan.. *erkk

FarHANa aZwA said...

:)ehem2 hehe

ezzatul syafiq said...

cek bolat:haha..em..maybe laa :P
farhana:haaa.yee nape? :)