kawan-kawan saya yang manja ^_^

Saturday, December 24, 2011

gunting

emmm...hari ni aku g gunting rambut...uuu...setelah sekian lama kan tak guntinggg...rambut pun jadi tebal...bukan panjang tau..tu yg aku pelik tu...uishhh...panas gila..
so...arini jugak aku g gunting rambut....
em...okay ngn mak aku pun g la kedai gunting rambut...alamak ai...penuh laaa...
first kedai je dia ckp lama lagi..klw lama dorg tu mmg makan masa 1 jam la nk tggu..hoho...tkpelah...ktorg pun berganjak ke tempat lain..
yg ni pun kena tggu..tp tkdelah lama sgt..setengah jam mcm tu...so okaylah...
pendek kan citer....

skrg giliran aku pulak..aku pelik jugak..asal lambat sgt gunting rambut kat kedai ni..
upenye bila aku usha sana sini...ada sorang je barber =.=
patut lerrr...emm...k...giliran aku..
abg tu tnye.."nak style cam ne?" aku pun ckp la.."jgn pendek la..bg smart" haha...mcm2 aku ni..abg tu pun kata "bg fashion la ek?" aku reply "ok gak tu" aku pun da lama tak gunting cam tu..haha...
selama ni skola je kan..so kali ni nak cuba la jugak style2 ni..

so..gunting punya gunting..akhirnya siappp...
lama la jugak..siap cuci sume 50 minit...pehhhh...berpeluh punggung duduk..haha
okaylahh..sampai cni je..peace yoo :D
salam

2 comments:

CekbOlat-bOlat said...

weh !upload la gmbor rmbut baru.. hakhak.. kot2 jdi mcm mr.bean.. =D

ezzatul syafiq said...

haha...ada kat facebook...tgk laa :P