kawan-kawan saya yang manja ^_^

Friday, September 9, 2011

Trial SPM (PART 1)

Alhamdulillah...arini da selesai trial untuk subjek2 teras...setakat Alhamdulillah semua okay...
cuma biasa la..agal takut sikit..yelah sebab trial kan...sape tk tkut...tapi klw spm lagi tkut kot..hehe :)
last paper untuk teras td ialah sejarah...boleh tahan la...tk susah tak senang...tapi harap2 sgt dpt A untuk trial ni..korg doakan aku dpt A k :)
klw blh nak dpt straight A's untuk trial ni...yela..sebab aku tk pnh dpt semua A..ada je subjek yg sangkut...so..untuk trial n spm ni nak target semua A la.. :)

next week exam untuk subjek elektif pulak...addmaths..physics..chemistry...and biology...
tggl bape ari je nak cover semua ni..aq harap sempatlah aku nak study semua cuti ni.. :)
okla...aq stop kat cni je..bubye sume...salam :)

p/s:doakan aku untuk trial ni ye...syg korg <3

2 comments:

TWF ◕‿◕ said...

result ko ok punyer..
good luck!!!

ezzatul syafiq said...

aminn..thnx bal :)