kawan-kawan saya yang manja ^_^

Saturday, March 31, 2012

tahniah kawan :)

alhamdulillah.. kawan aku ada yg da dapat tawaran untuk melanjutkan pelajarannya dalam bidang perubatan di mesir di universiti al azhar kalau dilihat berdasarkan gambar surat tawaran yg dia post tu... wahhh..tahniah la kawan... tapi..dia kata bayaran dia blh tahan... aku tanya la "man...(btw..nama dia nurul aiman,seorang gadis..tapi aku panggil dia aiman or man je kdg2..eheh..pendek dan mudah difahami)... congrats la sbb dpt tawaran tu..bape hengget?" dia jawab "tak mahal pun..ada la dlm RM25000 -.-" fuhhh RM25000?? haha..tak pelah..aku belajar kat tanah airku yg tercinta,Malaysia ini sahaja hehe..murah sikit and mudah.. :) tapi camne pun man..memandangkan kau da minat dgn course perubatan and kau pun nak belajar kat overseas kan..aku sarankan..kau pergilah :) aku tahu RM25000 tu mahal tapi mana tahu rezeki kau mmg kat sana kan :) ni cadangan aku je la..pape pun semua terletak kat tangan kau...sbb kau yg dpt..aku tak haha xD good luck ye kawan ^^ btw...ni photo yg dia post tu :
okaylah..sampai sini je.. selamat membaca! salam.. p/s : man...bila da sampai sana..amek gambar banyak2 then post kat group..and bwk satu piramid untuk aku tau...okay tu je :) bye

2 comments:

budak gades said...

wahh , syukur Alhamdulillah zaman dpt tawaran :) tp lama betul 6 tahun , congrates man :)

leEza said...

25ribu tu untuk ape? kat malaysia medic pon 85ribu kot. under biasiswa ke die?