kawan-kawan saya yang manja ^_^

Thursday, July 18, 2013

Foundation 2012 @ Cyberjaya University College of Medical Sciences (CUCMS)

assalamualaikum semua..lama betul ni aku tak update blog ni..so tiba2 ni..pagi ni (8.45 a.m) aku tiba2 terasa nak update pula. update pasal apa?korang tgk tajuk pun rasanya korg da dapat agak pasal apa aku nak update kan? so..rasanya post ni maybe panjang sikit kot..so..harap enjoy la ek.. hehe.. bukan panjang apa...sbb da lama kan tak update..so nak juga la update panjang2 kan hehe :)
tapi cerita mana yang penting je la..lol

so..aku mula dengan tempat tinggal pertama ktorang iaitu???
cyber heights villa 

haa ni la tempat tinggal ktorg mula-mula.. lawa kan? besar la juga..
nak tgk gambar dalam?da hlg la hehehe ni pun aku amek dari internet je..tp ni la tempat tinggal ktorang dulu.. and katanya ktorg la pelajar cucms yg terakhir yang tinggal kat sini apabila dalam sebulan atau dua bulan cam tu ktorg da berpindah......berpindah ke mana?
jeng jeng jeng... 
haaa ni la tempat baru ktorg..jangan terkejut tau..janji???
sat naaa...nak cari jap kat tenet..kot2 ada hehe...


haaa taraaaa...ni la tempat tinggal ktorg skrg :D
kalau korg dpt kecik kan siki mata cam ni  >_<  korang akan nampak ada lagi satu bangunan kat belakang bangunan yg tersergam indah ni...tu la bangunan kaum hawa manakala yg besar gedabak ni bangunan untuk kaum adam..nak tgk bilik?haa ni la bilik nya..kali ni ada..jgn risau hehe..



ada 4 bilik sebenarnya tapi ni je la yang ada hehe...so ni la bilik ktorg skrg  ^_^
and apartment ni kecil sikit daripada cyber heights tadi tapi syukurlah...selesa jugak tinggla kat sini..

cukup la tempat tinggal...skrg ni..nk cerita pasal kawan2 la..ceh..
tkde la cerita semua..pasal classmate okay la kot kan...kalau ada gambar batch..nanti aku upload juga ye..dah jangan nangis :P

so..ni classmates aku..oh ye..aku dulu kelas 7B..kenapa 7B???
kenapa???sebab ktorg batch 7...so sbb tu la 7B...kenapa kelas B??sbb ada kelas 7A...so ktorg kelas 7B la kan?? hehe..


ni classmates aku :)
cuba cari aku yang mana..hehehe

oh yee...tadi aku ada ckp nak tunjuk kan gmbr batch kan?haaa da jumpa daa..fuhh..ni dia....
besar punyaaa haha


ada muka bakal doktor/farmasi tak?hehe..insyaAllah ada la ye :)
ni la batch 7 cucms... kalau nak tahu nama dorang..baca la kat bawah tu ye...kot2 la berkenan lol...tapi rasanya korang tk leh baca kot..haha..maaf la yee...page kecik je ^^ ..
haa.. okay lah..cukup la sampai sini buat masa ni..kalau ada kesempatan..kita jumpa lagi naa..bye

salam
selamat membaca!





5 comments:

effa ain said...

fuhyooo dah updateeee

Syafiq Asri said...

hehe baru terasa nak update

Reinnaj Kurosawa said...

Uuuu ade blog jugak rupenye budak nih hahaha.

eh, mana2 pegi, xlain xbukan kami berdua je yg muncul ahaha.

Syafiq Asri said...

hahaha..akak berdua mmg sayang saya kan..ikut je mana saya pergi haha

Shahidil Saril said...

kat cucms ni.... masa foundation boleh bawak kereta ke ?