kawan-kawan saya yang manja ^_^

Friday, June 22, 2012

bangkit dari tidur

assalamualaikum semua..hey..konichiwa..anhyeong haseyo(tak sure ejaannya yg betul)..sawadikap..hmmm..korg sihat?sihat?bagus2..tak sihat?gi jumpa doktor..amek ubat...okaylah..memandangkan aku guna(actually..TERguna) new interface for blogger ni..so..aku tak blh nak spacing..nnt spacing mcm mana pun tetap sama je..tulisan jadi rapat2 jgk..sabo jela~ ..well..mesti ada yg tertanya-tanya kan kenapa aku bg title cam tu kat post aku yg ni..tak tertanya-tanya ke?k..tkpe..suka ati korg la..well..well lg..well...tajuk tu sesuai sgt bg aku sbb blog ni da lama sgt tidur..tak diupdate-update..terbiar mcm tu je..so kali ni aku nk la update kan..tak kisah la post pasal apa pun..nk taip jgk..korg tak suka baca..kne baca jgk..hehe..padan muka kena paksa..ergh..pebenda la yg aku da taip panjang ni..apa yg ada kat benak fikiranku skrg ni la yg aku muntah kan...derr..teruk grammar kau derr. -.- k fine...haa..memandangkan post ni pun da bercelaru..da tak rupa post pun..so kat sini..aku nak ucapkan selamat maju jaya kepada rakan2 yg telah berjaya melanjutkan pelajaran ke IPTA,IPTS dan segelintir di FORM 6 atau bahasa hang tuahnya tingkatan 6..haa...aku da tk thu nk taip apa lagi ni...nnt kalau aku da ada idea yg lebih bernas..aku post lg k..bye..selamat membaca..assalamualaikum :)

2 comments:

kopi_prince said...

annyeonghaeseyo la haha..

Syafiq Asri said...

ahhh..lebih kurang la tu haha