kawan-kawan saya yang manja ^_^

Sunday, February 26, 2012

nikah2..kawen2

hai semua...

aku sekarang kat johor ni...nak tahu tak aku buat ape..
haa...aku pi tengaok abg sudaara aku menikah :D
uishhh..best laa...hewhew...
bila aku tgk dia da menikah..aku pulak rasa mcm..heee..turn aku bila la pulak kan..
owh ye...fyi...ada dua pasangan menikah pada hari tersebut..
patutlah lambat tok kadi datang....
datang2 igtkan blh start semua..rupanya belum lagi...byk pulak ceme'eh tok kadi tu -.-
aku tgk abg long da tak sabar da nak diijabkabulkan..hehe :P

haa...dalam kul 11 cam tu dorang pun selamat diijabkabulkan...hanya dengan sekali lafaz je...
alhamdulillah abang long dgn kak faizun selamat diijabkabulkan :)
yeayyyy!!!!!...ehhh...asal aku yg excited terlebih ni hehehe :>

haa..then pas da siap majlis pernikahan...
dalam pukul 2 cam tu..majlis persandingan pulak...
aisehman...makanan dia sgt sedap la chuy...aku makan punya betul2 makan..haha
erkkkk....alhamdulillah...kenyang :3

haa..dalam pukul 3 or 4 ktorang sume balik la..tapi family aku tak balik putrajaya terus..singgah umah auntie aku yg duk larkin..kot...haha..tak igt :P
ktorg tumpang tido kat situ dulu...owh ye..majlis pernikahan ngn persandingan tu berlaku di desaru ye..maaf..lupa nak bgthu di awal post..hehe
sampai umah auntie je..aku terus landing kan diri dan terbongkang :D
wahhh...sangat menakjubkan rasanya bila dapat baring kan..hehe...

okay la..sampai sini je post aku untuk kali ni...kalau ada iter lagi..nnt aku share ngn korang ye :)

selamat membaca!
salam

1 comment:

Zurin Zurida Rozad said...

yay! kawen ^^v ..hahaha :P